Support portal login

Sencit te gast in het zakelijke radioprogramma 'Let's Talk Business'

Sencit te gast in het zakelijke radioprogramma 'Let's Talk Business'

Apeldoorn, 17 februari 2017.

Afgelopen maandag, 13 februari, was Mark Versteeg te gast in het radioprogramma ‘Let’s talk Business’ op New Business Radio om daar te spreken over de laatste ontwikkelingen in de ICT-sector en hoe Sencit daarop inspeelt en bijdraagt met juiste ICT- en Unified Communications oplossingen.

Sencit biedt ICT-oplossingen waarbij de nadruk ligt op Cloud en managed services voor de zakelijke markt, het onderwijs en de gezondheidszorg. Tijdens het één uur durende radioprogramma, onder leiding van Ron Lemmens, vertelt Mark Versteeg over hoe Sencit is ontstaan en hoe zij zich in 10 jaar ontwikkeld hebben tot een leverancier van ICT-oplossingen en Unified Communications.

Sencit als partner

‘’Sencit positioneert zich in professionaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. Deze kernwaarden worden doorgevoerd in de werkwijze van Sencit waardoor wij goed kunnen inspelen op ontwikkelingen bij onze klanten en ons kunnen onderscheiden van de concurrentie’’ vertelt Mark Versteeg. ‘’Sencit als ICT partner is het verlengstuk van de ICT afdeling van de klant en streeft ernaar om organisaties nog beter te laten functioneren door de juiste innovaties en ICT middelen toe te passen'

Sencit Blue

Om aan de nieuwste ontwikkelingen in het ICT-landschap te kunnen voldoen heeft Sencit het unieke Sencit Blue concept ontwikkeld. Mark Versteeg vertelt in de uitzending over de mogelijkheden die Sencit Blue biedt voor organisaties die op zoek zijn naar oplossingen om hun ICT-landschap te optimaliseren. Mark Versteeg vertelt: ‘Sencit Blue is modulair opgebouwd wat betekent dat organisaties een compleet ICT-landschap in kunnen vullen, of men kiest ervoor om delen af te nemen van Sencit Blue. De kracht van deze oplossing is flexibiliteit’’.

Geïnteresseerd? Luister het gehele gesprek via: https://soundcloud.com/newbusinessradio/sets/scenit-in-lets-talk-business/s-pjg4z

Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

MidOceanBrands
Madurodam
Witteveen Bos
Van der Valk
Sensire
lOreal
Lindenhout
AOC Oost
SKB
Bodyshop
JBG
Hanos
Estron
Entrea
Ecofys
Charim
Bataviawerf
Alphega